Koop uw eigen affiliate website en verdien geld online

Geplaatst op 29-03-2024

Categorie: Computer en internet

Wilt u een affiliate website kopen? Vrolijk Internet Services levert een kant-en-klaar script waarmee u eenvoudig uw eigen affiliate website in elkaar kunt zetten. U koopt dan eigenlijk een systeem waarmee u één of meer affiliate sites kunt lanceren.

Wat u naast een goed affiliate script nodig heeft, zijn een geschikte domeinnaam voor uw affiliate site en de webhosting waarop de bestanden van de affiliate website geplaatst worden. De domeinnaam en de hosting kunnen samen met het script worden aangeschaft wanneer u nog geen domein en hosting heeft. Ook kunt u een domein dat u reeds geregistreerd heeft, verhuizen naar de hosting die als extra optie samen met het script afgesloten kan worden.

Het script wordt geleverd met een complete interface waarmee u ieder element op uw website kunt aanpassen en zo echt uw eigen affiliate webwinkel in elkaar kunt zetten. U kunt bijvoorbeeld via de interface de inhoud van uw affiliate website beheren en de kleuren en algemene look & feel wijzigen.

Er is bijvoorbeeld een scherm waarmee u informatieve pagina’s kunt toevoegen aan de affiliate website. Dit is een belangrijke mogelijkheid, omdat websites met extra informatie en tips rondom de producten een stuk beter verkopen dan websites waar alleen producten worden aangeboden. Ook om die reden is er een blog uitbreiding beschikbaar waarmee u uw affiliate website kunt uitbreiden. Zo kunt u werken aan een goedlopende affiliate website waar unieke informatie op wordt aangeboden, naast dat de producten er worden verkocht op basis van affiliate marketing.

De inloggegevens die nodig zijn om bij de beheeromgeving te komen weet alleen u als beheerder. Tijdens de installatie van het script kunt u de inloggegevens zelf kiezen. Wanneer Vrolijk Internet Services, de leverancier van het script, de installatie voor u verzorgt zult u deze unieke inloggegevens per e-mail ontvangen. Nadat u bent ingelogd kunt u uw wachtwoord naar eigen inzicht wijzigen.